Rolf Bertilson AB

Västmanlands län

Information

Rolf Bertilson AB är en verksamhet som finns i Västerås. I Rolf Bertilson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bertilson, Rolf Bertil som är född 1941 och har titeln VD, Bertilson, Rolf Bertil som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertilson, Gudrun Inger Margareta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertilsson, Claes Håkan som är född 1974 och har titeln Suppleant, Bredenberg, Rolf Peter som är född 1961 och har titeln Revisor, PA Bredenberg AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Rolf Bertilson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Rolf Bertilson AB på telefon 08-55063045.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom transportbranschen med tyngdpunkt på sjöfart och hamnverksamhet samt handel inom utrustning för transport- och byggbranschen.

Idag är Rolf Bertilson AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rolf Bertilson AB är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Rolf Bertilson AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Rolf Bertilson AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rolf Bertilson AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bertilson, Rolf Bertil

Rolf Bertilson AB har 556530-0661 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.