Jeansbutiken i Punkt AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Jeansbutiken i Punkt AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Jeansbutiken i Punkt AB är ett av dem. Statusen för Jeansbutiken i Punkt AB är att Bolaget är aktivt.

Jeansbutiken i Punkt AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-06-14. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Jeansbutiken i Punkt AB ska trivas.

Jeansbutiken i Punkt AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av kläder samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jeansbutiken i Punkt AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Jeansbutiken i Punkt AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Jeansbutiken i Punkt AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-410660.

Firman tecknas var för sig av -Özel, Eva Camilla -Özel, Samuel -Özel, Vestin.

De som är på något sätt har med Jeansbutiken i Punkt AB är Özel, Eva Camilla som är född 1967 och har titeln Extern firmatecknare, Özel, Vestin som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Özel, Samuel som är född 1981 och har titeln Suppleant, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisor, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Jeansbutiken i Punkt AB har 556532-4646 som sitt organisationsnummer.