Mälardalens Radiokommunikation AB

Västmanlands län

Information

Bolaget ska bedriva montering, försäljning och service av kommunikationsradio och mobiltelefoner, godstransporter, åkeriverksamhet samt personaluthyrning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mälardalens Radiokommunikation AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Mälardalens Radiokommunikation AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1996-10-21 så skapades Mälardalens Radiokommunikation AB och företaget är har F-skattsedel Mälardalens Radiokommunikation AB har haft det sedan 1997-01-01.

Mälardalens Radiokommunikation AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556535-1300 är organisationsnummret för företaget som finns i Västerås.

Just nu är Mälardalens Radiokommunikation AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Mälardalens Radiokommunikation AB så går det att nå dem via telefon på 070-4339100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mälardalens Radiokommunikation AB är Winterström, Nils Ove som är född 1960 och har titeln VD, Winterström, Nils Ove som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Winterström, Anette Christina Sofie som är född 1965 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .