TV Check Aktiebolag

Västmanlands län

Information

TV Check Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som TV Check Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TV Check Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

TV Check Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1996-12-20. Men sedan 1997-01-01 så har TV Check Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Slottsg. 27, 722 11, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TV Check Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-199000.

Västerås arbetar för att företag som TV Check Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TV Check Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva mediaproduktion samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TV Check Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TV Check Aktiebolag och det är följande personer, Wilson, Per Anders Thomas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Ulla Maria Susanne som är född 1953 och har titeln Suppleant, Olsson Svärdström, Birgitta Helen som är född 1962 och har titeln Revisor, Jarkvist, Ulf Håkan som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TV Check Aktiebolag är 556537-1423.