Orchidéhuset i Stockholm Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Orchidéhuset i Stockholm Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Orchidéhuset i Stockholm Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Orchidéhuset i Stockholm Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Orchidéhuset i Stockholm Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-02-21. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Orchidéhuset i Stockholm Aktiebolag ska trivas.

Orchidéhuset i Stockholm Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av blommor, företrädesvis orkidéer, kursverksamhet med inriktning på utbildning om orkidéer och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Orchidéhuset i Stockholm Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Orchidéhuset i Stockholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Orchidéhuset i Stockholm Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7914047.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Orchidéhuset i Stockholm Aktiebolag är Göttfert, Peter Arne som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Göttfert, Anita Maria Veronica som är född 1961 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Orchidéhuset i Stockholm Aktiebolag har 556539-4821 som sitt organisationsnummer.