Samspel Västmanland AB

Västmanlands län

Information

Samspel Västmanland AB är ett av många verksamheter som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Samspel Västmanland AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Samspel Västmanland AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-03-17.

Samspel Västmanland AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1997-09-22. Men sedan 2005-03-17 så har Samspel Västmanland AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tenderg. 9, 722 33, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Samspel Västmanland AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6460091.

Västerås arbetar för att verksamheter som Samspel Västmanland AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Samspel Västmanland AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall sälja och utföra marknadsföringstjänster och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Samspel Västmanland AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Samspel Västmanland AB och det är följande personer, Andersson, Leif Christer som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Helena Margareta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Pettersson, Erik Jonas som är född 1971 och har titeln Revisor, Nyberg, Kjell Åke som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Jonas Pettersson Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Samspel Västmanland AB är 556543-8669.