Konferensforum i Västerås Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Konferensforum i Västerås Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Konferensforum i Västerås Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Konferensforum i Västerås Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Konferensforum i Västerås Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-08-14. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Konferensforum i Västerås Aktiebolag ska trivas.

I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utbildningsverksamhet med huvudsaklig inriktning mot offentlig förvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Konferensforum i Västerås Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Konferensforum i Västerås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Konferensforum i Västerås Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-134120.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Eva Kristina.

De som är på något sätt har med Konferensforum i Västerås Aktiebolag är Johansson, Eva Kristina som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Andersson, Samuel Karl Martin som är född 1936 och har titeln VD, Andersson, Samuel Karl Martin som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lilla Åse som är född 1945 och har titeln Suppleant, Stielli, Ulla Christina Margareta som är född 1963 och har titeln Suppleant, Andersson, Lars Henrik som är född 1938 och har titeln RevisorAndersson, Anna Helena som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, LHA Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Konferensforum i Västerås Aktiebolag har 556545-1100 som sitt organisationsnummer.