Diagnosprofil Skandinavien AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Diagnosprofil Skandinavien AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Diagnosprofil Skandinavien AB är ett av dem. Statusen för Diagnosprofil Skandinavien AB är att Bolaget är aktivt.

Diagnosprofil Skandinavien AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-09-22. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där företaget finns i jobbar för att företag som Diagnosprofil Skandinavien AB ska trivas.

Diagnosprofil Skandinavien AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Västerås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utveckla och sälja dataprogram för kvalitets- utveckling och kvalitetskontroll inom hälso- och sjukvård. Bolaget skall sälja diagnostik-tjänster inom hälso- och sjukvård. Bolaget skall köpa och sälja fast och lös egendom, handel med värdepapper, konst och antikviteter, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Diagnosprofil Skandinavien AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Diagnosprofil Skandinavien AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Diagnosprofil Skandinavien AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-50235.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Diagnosprofil Skandinavien AB är Bjelkenkrantz, Kaj Lennart som är född 1953 och har titeln VD, Bjelkenkrantz, Kaj Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjelkenkrantz, Annika Charlotte C som är född 1963 och har titeln Suppleant, Johansson, Helena Cecilia som är född 1975 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Diagnosprofil Skandinavien AB har 556546-1265 som sitt organisationsnummer.