M.E.A.T Vakt AB

Västmanlands län

Information

M.E.A.T Vakt AB är ett av många bolag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som M.E.A.T Vakt AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

M.E.A.T Vakt AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1997-10-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Uppsalag. 2B, 723 34, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på M.E.A.T Vakt AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3630755.

Västerås arbetar för att bolag som M.E.A.T Vakt AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för M.E.A.T Vakt AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är vaktbolag, garderobstjänster, transporttjänster och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för M.E.A.T Vakt AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till M.E.A.T Vakt AB och det är följande personer, Björnsson, Maria Elisabet Helena som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Björnsson, Jan-Bertil Joacim som är född 1979 och har titeln Suppleant, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för M.E.A.T Vakt AB är 556546-7718.