LEAB Konsult Aktiebolag

Västmanlands län

Information

LEAB Konsult Aktiebolag är ett bolag som finns i Västerås. I LEAB Konsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Björn Krister som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Lena som är född 1954 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med LEAB Konsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå LEAB Konsult Aktiebolag på telefon 021-336311.

Bolaget skall bestå av konsultverksamhet inom sjukvård och förskoleverksamhet, förmedling av arbetskraft och därmed förenlig verksamhet.

Idag är LEAB Konsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

LEAB Konsult Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

LEAB Konsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-29 och LEAB Konsult Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LEAB Konsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

LEAB Konsult Aktiebolag har 556556-5297 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.