Jarl Eriksson AB

Västmanlands län

Information

Föremålet för bolagest verksamhet är taxi, transport- och åkeriverksamhet samt försäljning och reparation av däck även uthyrning av arbetskraft inom nämnda områden men ävensom inom industri, lokalvård och fastighetsskötsel samt byggnadsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jarl Eriksson AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Jarl Eriksson AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1998-06-05 så skapades Jarl Eriksson AB och bolaget är har F-skattsedel Jarl Eriksson AB har haft det sedan 1998-01-01.

Jarl Eriksson AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556556-6998 är organisationsnummret för bolaget som finns i Västerås.

Just nu är Jarl Eriksson AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Jarl Eriksson AB så går det att nå dem via telefon på 070-5867261 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jarl Eriksson AB är Eriksson, Jarl Andreas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Eva Britt-Marie som är född 1970 och har titeln Suppleant, Vågemark, Inger Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, .