International Communications Group ICG Aktiebolag

Västmanlands län

Information

International Communications Group ICG Aktiebolag är ett bolag som finns i Västerås. I International Communications Group ICG Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ellard, John Edward som är född 1949 och har titeln VD, Emerson, Jonathan David som är född 1969 och har titeln Vice VD, Ellard, John Edward som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Emerson, Jonathan David som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Tillgren, Anna Maria Therese som är född 1972 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln RevisorRevisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med International Communications Group ICG Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå International Communications Group ICG Aktiebolag på telefon 021-328976.

Bolaget skall bedriva utbildning för chefer och tjänstemän inom organisationer i engelska, i s.k. Specific Skills Training. Bolaget skall göra affärer i hela Skandinavien.

Idag är International Communications Group ICG Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

International Communications Group ICG Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

International Communications Group ICG Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och International Communications Group ICG Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för International Communications Group ICG Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

International Communications Group ICG Aktiebolag har 556558-8018 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.