TS Jansson Byggare AB

Västmanlands län

Information

TS Jansson Byggare AB är ett bolag som finns i Västerås. I TS Jansson Byggare AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jansson, Carl Sören som är född 1941 och har titeln VD, Jansson, Carl Sören som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Carl Thomas som är född 1963 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Anders som är född 1972 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TS Jansson Byggare AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå TS Jansson Byggare AB på telefon 070-7280444.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är TS Jansson Byggare AB av bolagstypen Aktiebolag.

TS Jansson Byggare AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

TS Jansson Byggare AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och TS Jansson Byggare AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TS Jansson Byggare AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

TS Jansson Byggare AB har 556559-1491 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.