Admore Infrastructure AB

Västmanlands län

Information

Admore Infrastructure AB är ett bolag som finns i Västerås. I Admore Infrastructure AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergström, Mats Robert som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandeborn, Håkan Sölve Stefan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandeborn, Anna Katrina Elisabet som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ågren, Karl Anders som är född 1951 och har titeln Revisor, Anders Ågren Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Admore Infrastructure AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Admore Infrastructure AB på telefon 021-127480.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom området informationsteknologi samt handel med värdepapper och förvaltning av lös egendom som värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Admore Infrastructure AB av bolagstypen Aktiebolag.

Admore Infrastructure AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Admore Infrastructure AB innehar ej F-skattsedel och Admore Infrastructure AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Admore Infrastructure AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Admore Infrastructure AB har 556562-9952 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Västmanlands län.