Aros Auto AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av nya och begagnade bilar, uthyrning av bilar, reparation av bilar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aros Auto AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Aros Auto AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1998-11-27 så skapades Aros Auto AB och företaget är har F-skattsedel Aros Auto AB har haft det sedan 1999-01-01.

Aros Auto AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556563-0752 är organisationsnummret för företaget som finns i Västerås.

Just nu är Aros Auto AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Aros Auto AB så går det att nå dem via telefon på 021-306300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aros Auto AB är Egnesund, Bengt Lennart som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Egnesund, Maria Anneli som är född 1961 och har titeln Suppleant, Pettersson, Erik Jonas som är född 1971 och har titeln Revisor, Jonas Pettersson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .