The Real Deal AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns The Real Deal AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. The Real Deal AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

The Real Deal AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556564-6980.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 021-411917 alternativt besöka eller skicka post till The Real Deal AB på följande adress Kvarnbacksv. 3, 722 33, Västerås.

The Real Deal AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I The Real Deal AB så sitter följande personer i styrelsen: , Sahlström, Lars Anders som är född 1936 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka konstruktion, montage och driftsättning av styr- och drivsystem för industrin, köpa och sälja härtill hörande reservdelar, driva handel med värdepapper och fastigheter, köpa, montera och sälja tävlingsbilar jämte reservdelar till dessa samt idka därmed förenlig verksamhet.