Lutra Produkter AB

Västmanlands län

Information

I Västerås finns det ett Aktiebolag som heter Lutra Produkter AB. Det finns flera företag som liknar Lutra Produkter AB i Västmanlands län. Västerås är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1999-02-08 så har Lutra Produkter AB varit registrerat. Idag är Lutra Produkter AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Lutra Produkter AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Ängsö Västerås Camping , 725 98, Västerås. Vi ni istället prata med Lutra Produkter AB så kan ni göra det på 021-186848.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av förpackningar inom transportnäringen, och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Utterstedt, Thomas Ronny Vilhelm som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Utterstedt, Jon Samuel Gustaf som är född 1978 och har titeln Suppleant, Carlson, Pär Anders Ronnie som är född 1975 och har titeln Revisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Lutra Produkter AB har 556565-1774 som sitt organisationsnummer.