SN Elteknik i Västerås AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva elkonsultationer och kontrollbesiktningar av elinstallationer och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SN Elteknik i Västerås AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är SN Elteknik i Västerås AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1999-03-03 så skapades SN Elteknik i Västerås AB och verksamheten är har F-skattsedel SN Elteknik i Västerås AB har haft det sedan 1999-01-01.

SN Elteknik i Västerås AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556566-4918 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är SN Elteknik i Västerås AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med SN Elteknik i Västerås AB så går det att nå dem via telefon på 0221-19000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom SN Elteknik i Västerås AB är Svensson, Björn Ejvin som är född 1944 och har titeln VD, Svensson, Björn Ejvin som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Bengt Denny som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Ove Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kruse, Alf Henry som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Bo Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamotSivertsson, Alf Jörgen Rickard som är född 1959 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .