Contento Västerås Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Contento Västerås Aktiebolag är en verksamhet som finns i Västerås. I Contento Västerås Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Brahm, Per Arne som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grimaldi, Tony Erik Saverio som är född 1966 och har titeln Suppleant, Kjellström, Lars Sven Ivar som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Contento Västerås Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Contento Västerås Aktiebolag på telefon 021-105630.

Bolaget skall bedriva affärsverksamhet bestående av analys, utveckling och utbildning inom områden som affärsutveckling och IT-baserade informationsstöd. Arbete med utbildning skall ses i ett brett perspektiv och kan omspänna från utveckling av interaktiva metoder till affärsskola.

Idag är Contento Västerås Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Contento Västerås Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Contento Västerås Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Contento Västerås Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Contento Västerås Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Contento Västerås Aktiebolag har 556567-9874 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.