AXERA Aktiebolag

Västmanlands län

Information

AXERA Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där AXERA Aktiebolag finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. AXERA Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket AXERA Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. AXERA Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till AXERA Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Herdeg. 7, 724 65, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6812270.

Västerås arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är AXERA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

AXERA Aktiebolag har idag 556568-1326 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för AXERA Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning och konsultation inom mekanisk konstruktion och konstruktionsmetodik, programvaruutveckling, försäljning av utbildning och programvara, äga och förvalta fast egendom och värdepapper, bedriva handel med värdepapper, bedriva tandläkarpraktik och försäljning av dentalprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

I AXERA Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindholm, Hedvig Amanda Margareta som är född 1966 och har titeln VD, Lindholm, Hedvig Amanda Margareta som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Dan Gustaf som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Mats Erik som är född 1966 och har titeln Suppleant, Vågemark, Inger Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, Gillner, Anna Carina som är född 1967 och har titeln RevisorssuppleantCagi AB som är född och har titeln Revisor, .