Undvall Vision AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Undvall Vision AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Undvall Vision AB är ett av dem. Statusen för Undvall Vision AB är att Bolaget är aktivt.

Undvall Vision AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-05-05. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Undvall Vision AB ska trivas.

Undvall Vision AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Undvall Vision AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Undvall Vision AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Undvall Vision AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0707-183331.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Undvall Vision AB är Undvall, Johan Lennart som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Undvall, Maj Ingegerd som är född 1941 och har titeln Suppleant, Ekström, Bo Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Undvall Vision AB har 556569-3347 som sitt organisationsnummer.