Lönn's Racketsport Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av tjänster inom racketsport, samt försäljning av racketsport material med butiker samt som grossist och återförsäljare, även som därmed förenlig verksamhet, samt bedriva uthyrning och underhåll av tennisbanor även som därmed förenlig verksamhet, samt bedriva sportbutik, samt bedriva försäljning av träningstjänster inom racketsport, samt bedriva servering och cafe verksamhet i samband med tennisbanor, även som därmed förenlig verksamhet. Samt bedriva verksamhet med tävlingshästar även som därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lönn's Racketsport Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Lönn's Racketsport Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1999-05-08 så skapades Lönn's Racketsport Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Lönn's Racketsport Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

Lönn's Racketsport Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556570-2676 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är Lönn's Racketsport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Lönn's Racketsport Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 021-156354 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lönn's Racketsport Aktiebolag är Lönn, Ing-Britt Asta Linnéa som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönn, Bo Lennart som är född 1946 och har titeln Suppleant, Stokken, Lars Göran som är född 1951 och har titeln Revisor, Göran Stokken Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .