Mercium AB

Västmanlands län

Information

556573-5171 är organisationsnummer för företaget Mercium AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mercium AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Mercium AB finns i.

Mercium AB har varit registrerat sedan 1999-08-24 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mercium AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Mercium AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mercium AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Mercium AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3003699 eller genom brev på följande adress:
Värmlandsv. 26, 722 44, Västerås

Bolaget skall bedriva transporter och handel med byggmaterial, snickeri-, vvs- och entreprenadsarbeten samt import av entre- prenads maskiner och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mercium AB och det är Bergqvist, Kent Ove som är född 1963 och har titeln VD, Bergqvist, Kent Ove som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist, Boel Elisabet som är född 1964 och har titeln Suppleant, Sjödén, Ann Ulrica som är född 1969 och har titeln Revisor, Gillner, Anna Carina som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Exit US Revision & Konsult AB som är född och har titeln RevisorCagi AB som är född och har titeln Revisor,