FTF Bygg Aktiebolag

Västmanlands län

Information

FTF Bygg Aktiebolag är ett bolag som finns i Västerås. I FTF Bygg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindgren, Richard Massimo som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gun Monica som är född 1965 och har titeln Suppleant, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisor, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med FTF Bygg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå FTF Bygg Aktiebolag på telefon 070-3959378.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet i huvudsak plåt- och isoleringsarbeten samt fönster och takrenoveringar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är FTF Bygg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

FTF Bygg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

FTF Bygg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och FTF Bygg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för FTF Bygg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

FTF Bygg Aktiebolag har 556574-0924 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.