Skultuna Intressenter AB

Västmanlands län

Information

Skultuna Intressenter AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Skultuna Intressenter AB finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skultuna Intressenter AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Skultuna Intressenter AB har haft sedan 2000-01-01. Skultuna Intressenter AB har funnits sedan och 2002-02-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skultuna Intressenter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sigurdsg. 6, 721 30, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 021-189099.

Västerås arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Skultuna Intressenter AB Privat, ej börsnoterat.

Skultuna Intressenter AB har idag 556576-2381 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Skultuna Intressenter AB

Föremålet för bolagets vekrsamhet är att idka försäljning och marknadsföring av varor till detaljhandeln inom heminredning och dagligvaruhandeln, förvaltning av fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Skultuna Intressenter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ericson, Kennet Roland Ingvar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ericson, Eva Marianne som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .