Susanne Edh Livsmedel AB (Ica Supermarket Ettan)

Västmanlands län

Information

Susanne Edh Livsmedel AB (Ica Supermarket Ettan) hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Susanne Edh Livsmedel AB (Ica Supermarket Ettan) finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Susanne Edh Livsmedel AB (Ica Supermarket Ettan) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Susanne Edh Livsmedel AB (Ica Supermarket Ettan) har haft sedan 2000-03-14. Susanne Edh Livsmedel AB (Ica Supermarket Ettan) har funnits sedan och 2000-03-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Susanne Edh Livsmedel AB (Ica Supermarket Ettan) så kan ni göra det genom att skicka er post till Långmårtensg. 1, 722 26, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 021-403020.

Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Susanne Edh Livsmedel AB (Ica Supermarket Ettan) Privat, ej börsnoterat.

Susanne Edh Livsmedel AB (Ica Supermarket Ettan) har idag 556577-6712 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Susanne Edh Livsmedel AB (Ica Supermarket Ettan)

Bolaget skall som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandelsrörelse, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Susanne Edh Livsmedel AB (Ica Supermarket Ettan) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ed, Susanne Elisabeth som är född 1963 och har titeln VD, Ed, Susanne Elisabeth som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ed, Jan-Erik Rolf som är född 1937 och har titeln Suppleant, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .