Irsta Elkonsult Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Irsta Elkonsult Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Irsta Elkonsult Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Irsta Elkonsult Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-03-27.

Irsta Elkonsult Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1999-10-28. Men sedan 2000-03-27 så har Irsta Elkonsult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Askgränd 2, 723 55, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Irsta Elkonsult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-20002.

Västerås arbetar för att företag som Irsta Elkonsult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Irsta Elkonsult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva el-projektering och konstruktion av processindustrianläggningar, igångkörning och service av elanläggningar, handel med värdepapper och värdepappers- förvaltning, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Irsta Elkonsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Irsta Elkonsult Aktiebolag och det är följande personer, Larsson, Bror Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Salmonsson, Britt Zusanne som är född 1967 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Irsta Elkonsult Aktiebolag är 556578-0854.