Folkhälsobyrån Dolveni Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Folkhälsobyrån Dolveni Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Folkhälsobyrån Dolveni Aktiebolag finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Folkhälsobyrån Dolveni Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Folkhälsobyrån Dolveni Aktiebolag har haft sedan 2000-01-27. Folkhälsobyrån Dolveni Aktiebolag har funnits sedan och 2000-01-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Folkhälsobyrån Dolveni Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lavendelv. 51, 722 45, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 021-133200.

Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Folkhälsobyrån Dolveni Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Folkhälsobyrån Dolveni Aktiebolag har idag 556580-0744 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Folkhälsobyrån Dolveni Aktiebolag

Bolaget skall bedriva främst konsultationer i folkhälsofrågor samt sjuksöterske- och barnmorskeverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Folkhälsobyrån Dolveni Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fält Lazic, Maline Inger Susanne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson Fält, Björn Hans Ivar som är född 1979 och har titeln Suppleant, Gillner, Anna Carina som är född 1967 och har titeln Revisor, Cagi AB som är född och har titeln Revisor, .