OS Transport & Reparation Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och OS Transport & Reparation Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och OS Transport & Reparation Aktiebolag är ett av dem. Statusen för OS Transport & Reparation Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

OS Transport & Reparation Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1999-11-23. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där företaget finns i jobbar för att företag som OS Transport & Reparation Aktiebolag ska trivas.

OS Transport & Reparation Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02. I Västerås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet och försäljning av pellets och övriga biobränsleprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att OS Transport & Reparation Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02.

Idag är OS Transport & Reparation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med OS Transport & Reparation Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5433522.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med OS Transport & Reparation Aktiebolag är Strandberg, Bengt-Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nerén, Helge Kent-Ove som är född 1956 och har titeln Suppleant, Vågemark, Inger Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, .

OS Transport & Reparation Aktiebolag har 556580-2013 som sitt organisationsnummer.