A M Grönqvist AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med järnvaror, byggnadsmaterial samt parti- och detaljhandel med kemikalier samt fastighetsförvaltning och värdepappershandel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för A M Grönqvist AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är A M Grönqvist AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1999-12-01 så skapades A M Grönqvist AB och verksamheten är har F-skattsedel A M Grönqvist AB har haft det sedan 2000-03-14.

A M Grönqvist AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-04-12

556581-0420 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är A M Grönqvist AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med A M Grönqvist AB så går det att nå dem via telefon på 021-140075 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Grönqvist, Karl Boris -Grönqvist, Karl Stefan

Följande personer är på något sätt aktiva inom A M Grönqvist AB är Grönqvist, Karl Stefan som är född 1964 och har titeln VD, Grönqvist, Karl Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönqvist, Karl Boris som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönqvist, Annika Birgitta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Andrée, Carina Maria som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor.