Eptus Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Eptus Aktiebolag är en verksamhet som finns i Västerås. I Eptus Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pfeiler, Frank Gustav som är född 1956 och har titeln Extern firmatecknare, Mariella Enehammar, Giovanna Eva som är född 1950 och har titeln VD, Mariella Enehammar, Giovanna Eva som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Viktorsson Geibert, Ingrid Maria som är född 1958 och har titeln Suppleant, Westling, Mats Harry som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Eptus Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Eptus Aktiebolag på telefon 070-5902028.

Bolaget skall bedriva psykoterapi, konsultverksamhet inom personal- och organisationsutveckling samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Eptus Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Eptus Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Eptus Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-04-12 och Eptus Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-04-12.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Eptus Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Pfeiler, Frank Gustav

Eptus Aktiebolag har 556581-4422 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.