Telesupport i Hökåsen Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Telesupport i Hökåsen Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Telesupport i Hökåsen Aktiebolag finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Telesupport i Hökåsen Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Telesupport i Hökåsen Aktiebolag har haft sedan 2000-03-14. Telesupport i Hökåsen Aktiebolag har funnits sedan och 2000-03-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Telesupport i Hökåsen Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Allég. 27, 722 14, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 021-381552.

Västerås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Telesupport i Hökåsen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Telesupport i Hökåsen Aktiebolag har idag 556582-4140 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Gill, Karl Mikael -Köhler, Karl Anders är den som för stunden ansvarar för Telesupport i Hökåsen Aktiebolag

Bolaget skall bedriva installation och försäljning av el, tele och dataprodukter och därmed förenlig verksamhet.

I Telesupport i Hökåsen Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Köhler, Karl Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Gill, Karl Mikael som är född 1963 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .