Elbatal Consulting AB

Västmanlands län

Information

556583-9775 är organisationsnummer för bolaget Elbatal Consulting AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elbatal Consulting AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Elbatal Consulting AB finns i.

Elbatal Consulting AB har varit registrerat sedan 2000-02-28 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elbatal Consulting AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-26.

Elbatal Consulting AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Elbatal Consulting AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Elbatal Consulting AB så kan ni göra det på telefon genom 073-9241555 eller genom brev på följande adress:
Kronhjortsg. 1, 722 42, Västerås

Bolaget skall huvudsakligen bestå av att inom mekanisk industri verka som konsulterande elingenjör, samt att arbeta med utbildningsverksamhet, export och import av elektriska och mekaniska anläggningar och produkter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Elbatal Consulting AB och det är El-Batal, Ghassan Youssef som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, El-Batal, Eva Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor,