Betong S.N.Aros Entreprenad AB

Västmanlands län

Information

556583-9957 är organisationsnummer för bolaget Betong S.N.Aros Entreprenad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Betong S.N.Aros Entreprenad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Betong S.N.Aros Entreprenad AB finns i.

Betong S.N.Aros Entreprenad AB har varit registrerat sedan 2000-02-21 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-03-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Betong S.N.Aros Entreprenad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-03-27.

Betong S.N.Aros Entreprenad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Betong S.N.Aros Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Betong S.N.Aros Entreprenad AB så kan ni göra det på telefon genom 021-128610 eller genom brev på följande adress:
Brandthovdag. 12, 721 35, Västerås

Bolaget skall bedriva betong- och balkongentreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Betong S.N.Aros Entreprenad AB och det är Sahlin, Björn Thomas som är född 1964 och har titeln VD, Sahlin, Björn Thomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Synnes, Ulf Niclas som är född 1964 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor