Comfort Hotel Västerås AB (Comfort Hotel Etage)

Västmanlands län

Information

Comfort Hotel Västerås AB (Comfort Hotel Etage) hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Comfort Hotel Västerås AB (Comfort Hotel Etage) finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Comfort Hotel Västerås AB (Comfort Hotel Etage) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Comfort Hotel Västerås AB (Comfort Hotel Etage) har haft sedan 2001-01-16. Comfort Hotel Västerås AB (Comfort Hotel Etage) har funnits sedan och 2001-01-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Comfort Hotel Västerås AB (Comfort Hotel Etage) så kan ni göra det genom att skicka er post till Stora g. 32, 722 12, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 021-151220.

Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Comfort Hotel Västerås AB (Comfort Hotel Etage) Privat, ej börsnoterat.

Comfort Hotel Västerås AB (Comfort Hotel Etage) har idag 556586-2470 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Larsson, Jan Christher -Östregård, Peter Martin Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Comfort Hotel Västerås AB (Comfort Hotel Etage)

Bolaget skall bedriva hotellrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Comfort Hotel Västerås AB (Comfort Hotel Etage) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahl, Marie-Jane som är född 1967 och har titeln Extern VD, Östregård, Peter Martin som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Jan Christher som är född 1952 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Sundborg Werneman, Elisabeth som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .