Investmanland AB

Västmanlands län

Information

Investmanland AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Investmanland AB finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Investmanland AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Investmanland AB har haft sedan 2000-03-27. Investmanland AB har funnits sedan och 2000-03-27 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Investmanland AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Slottsg. 19, 722 11, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 021-800101.

Västerås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Investmanland AB Privat, ej börsnoterat.

Investmanland AB har idag 556586-3205 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Investmanland AB

Bolaget skall driva teknisk affärsutveckling med ett ledarskapsperspektiv mot företag, myndigheter och organisationer inom områdena tillverkande industri, processindustri och energiområdet, handel och förvaltning av värdepapper samt därmed sammanhängande verksamhet.

I Investmanland AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Linder, Glenn Carl Henrik som är född 1974 och har titeln VD, Linder, Glenn Carl Henrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederblad, Lars Birger som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Modig, Lars Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Valtersson, Gustaf Daniel som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor.