CompFab AB

Västmanlands län

Information

CompFab AB är ett företag som finns i Västerås. I CompFab AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kap, Mladen som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Kap, Goran som är född 1983 och har titeln Suppleant, Kap, Hrvoje som är född 1980 och har titeln Suppleant, Andersson, Anna Helena som är född 1966 och har titeln Revisor, LHA Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med CompFab AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå CompFab AB på telefon 070-8293651.

Bolaget skall bedriva produktutveckling av mjukvara, konsultverksamhet inom området IT med fokus mot affärs och automationssystem, kursutveckling och utbildning inom området IT, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är CompFab AB av bolagstypen Aktiebolag.

CompFab AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

CompFab AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-06-01 och CompFab AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-06-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för CompFab AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

CompFab AB har 556587-5456 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.