Elpartner i Västerås Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva stark-och svagströmsinstallationer och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Elpartner i Västerås Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Elpartner i Västerås Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 2000-06-08 så skapades Elpartner i Västerås Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556589-8631 är organisationsnummret för bolaget som finns i Västerås.

Just nu är Elpartner i Västerås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Elpartner i Västerås Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 021-333020 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Elpartner i Västerås Aktiebolag är Holmer, Karl Staffan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmer, Disa Ingalill som är född 1946 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .