Harmonidörrar AB

Västmanlands län

Information

Harmonidörrar AB är ett bolag som finns i Västerås. I Harmonidörrar AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Hans Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Anneli Marianne som är född 1957 och har titeln Suppleant, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisor, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Harmonidörrar AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Harmonidörrar AB på telefon 021-55080.

Bolaget skall bedriva handel med byggvaror, dörrar, garageportar, fönster och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Harmonidörrar AB av bolagstypen Aktiebolag.

Harmonidörrar AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Harmonidörrar AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-11-20 och Harmonidörrar AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-06-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Harmonidörrar AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Harmonidörrar AB har 556590-8919 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.