T.Henningsson Utvecklings AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns T.Henningsson Utvecklings AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. T.Henningsson Utvecklings AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

T.Henningsson Utvecklings AB är momsregistrerat sedan2000-09-12 och har organisationsnummer 556591-0501.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 021-147231 alternativt besöka eller skicka post till T.Henningsson Utvecklings AB på följande adress Ormbergssvängen 40, 724 62, Västerås.

T.Henningsson Utvecklings AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-09-12.

I T.Henningsson Utvecklings AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Henningsson, Ann Ester Berta som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom managementområdet, aktiehandel, förmedling av affärer mellan företag och annan därmed förenlig verksamhet.