Klädhuset M Väst Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Klädhuset M Väst Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Klädhuset M Väst Aktiebolag finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Klädhuset M Väst Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Klädhuset M Väst Aktiebolag har haft sedan 2002-11-21. Klädhuset M Väst Aktiebolag har funnits sedan och 2002-11-21 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Klädhuset M Väst Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skaraborgsg. 49, 532 37, Skara men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0511-18700.

Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Klädhuset M Väst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Klädhuset M Väst Aktiebolag har idag 556592-5491 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Klädhuset M Väst Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av konfektionsvaror, skor, bijouterier, äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Klädhuset M Väst Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Mats Åke som är född 1962 och har titeln VD, Persson, Mats Åke som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Pannula, Jari Ilmari som är född 1965 och har titeln Suppleant, Körkkö, Gunnel Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .