Lowema AB

Västmanlands län

Information

Lowema AB är ett av många bolag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Lowema AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lowema AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-08-14.

Lowema AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2000-06-07. Men sedan 2000-08-14 så har Lowema AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Karlsbodav. 44, 168 67, Bromma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lowema AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-7070370.

Västerås arbetar för att bolag som Lowema AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lowema AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva marknadsförings-, data- och internettjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lowema AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -externa firmatecknaren.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lowema AB och det är följande personer, Nordström, Claudia Elisabeth Kerstin som är född 1959 och har titeln Extern firmatecknare, Funk, Jens-Peter Gunnar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Rao, Laxmi Ing som är född 1980 och har titeln Suppleant, Sjödén, Dan Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lowema AB är 556592-5905.