All El Radvogin AB

Västmanlands län

Information

All El Radvogin AB är ett företag som finns i Västerås. I All El Radvogin AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Radvogin, Gil som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Radvogin, Ann-Sofie Margareta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Andersson, Anna Helena som är född 1966 och har titeln Revisor, LHA Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med All El Radvogin AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå All El Radvogin AB på telefon 070-5820420.

Bolaget skall bedriva reparation och tillverkning av elektriska apparater inom styr- och regelutrustning och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fastigheter, förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är All El Radvogin AB av bolagstypen Aktiebolag.

All El Radvogin AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

All El Radvogin AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-10-23 och All El Radvogin AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-10-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för All El Radvogin AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

All El Radvogin AB har 556594-8618 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.