G Löf Service AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och service av kontorsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för G Löf Service AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är G Löf Service AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 2000-09-21 så skapades G Löf Service AB och bolaget är har F-skattsedel G Löf Service AB har haft det sedan 2000-10-09.

G Löf Service AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-10-09

556597-2006 är organisationsnummret för bolaget som finns i Västerås.

Just nu är G Löf Service AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med G Löf Service AB så går det att nå dem via telefon på 021-184242 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom G Löf Service AB är Löf, Karl Gunnar Ivar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Kullgren Löf, Lisbet Maria som är född 1953 och har titeln Suppleant, Carlson, Pär Anders Ronnie som är född 1975 och har titeln Revisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor, .