Testathode Fastighet AB

Västmanlands län

Information

Testathode Fastighet AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Testathode Fastighet AB finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Testathode Fastighet AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Testathode Fastighet AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Testathode Fastighet AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kopparbergsv. 6, 722 13, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 021-157800.

Västerås arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Testathode Fastighet AB Privat, ej börsnoterat.

Testathode Fastighet AB har idag 556597-8110 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Testathode Fastighet AB

Bolaget skall bedriva: 1 konsultationer inom byggbranschen och därmed förenlig verksamhet 2 byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet 3 köp- och försäljning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet 4 äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet 5 köp och försäljning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Testathode Fastighet AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Cederholm, Bo Dennis som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Klovland, Terje som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Rolf Thomas som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindén, Staffan Börje som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömma, Arthur Roger Kenneth som är född 1955 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.