International Multisystems Sweden Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns International Multisystems Sweden Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. International Multisystems Sweden Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

International Multisystems Sweden Aktiebolag är momsregistrerat sedan2001-09-11 och har organisationsnummer 556598-0843.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 021-301585 alternativt besöka eller skicka post till International Multisystems Sweden Aktiebolag på följande adress Kopparbergsv. 8, 722 13, Västerås.

International Multisystems Sweden Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I International Multisystems Sweden Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import, försäljning och utveckling av fritids- och städprodukter samt därmed förenlig verksamhet.