AB Vemcon

Västmanlands län

Information

AB Vemcon hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där AB Vemcon finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. AB Vemcon tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket AB Vemcon har haft sedan 2000-12-14. AB Vemcon har funnits sedan och 2000-12-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till AB Vemcon så kan ni göra det genom att skicka er post till Pilg. 8 C, 721 30, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 021-189393.

Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är AB Vemcon Privat, ej börsnoterat.

AB Vemcon har idag 556598-3433 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för AB Vemcon

Bolaget skall bedriva konsulterande ingenjörsverksamhet väsentligen inom områdena VVS, Energi och Miljö inom byggbranchen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I AB Vemcon så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Johan Gustaf som är född 1961 och har titeln VD, Jonsson, Johan Gustaf som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlander, Nils Olof Folke som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ehrngren, Lars Tomas Patrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsman, Kerstin Margareta Viola som är född 1951 och har titeln Revisor, RevisorCompaniet HFM AB som är född och har titeln Revisor.