A Björks AB

Västmanlands län

Information

A Björks AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där A Björks AB finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. A Björks AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket A Björks AB har haft sedan 2001-03-16. A Björks AB har funnits sedan och 2001-03-29 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till A Björks AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kokillg. 9, 721 33, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Västerås arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är A Björks AB Privat, ej börsnoterat.

A Björks AB har idag 556602-4005 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för A Björks AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom rese- och transport- branschen, äga och förvalta lös och fast egendom, uthyrning och försäljning av transportmedel samt därmed förenlig verksamhet.

I A Björks AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Björk, Fred Alan Torbjörn som är född 1950 och har titeln VD, Nordin, Kjell Olof som är född 1967 och har titeln Vice VD, Björk, Fred Alan Torbjörn som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Kjell Olof som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Wagerman, Malin Elisabeth som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Svärd, Walter Leo som är född 1936 och har titeln SuppleantAnderbro, Patrik Bo Roland som är född 1972 och har titeln Revisor, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.