Z Can Ekonomibyrå AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Z Can Ekonomibyrå AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Z Can Ekonomibyrå AB är ett av dem. Statusen för Z Can Ekonomibyrå AB är att Bolaget är aktivt.

Z Can Ekonomibyrå AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-12-28. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Z Can Ekonomibyrå AB ska trivas.

Z Can Ekonomibyrå AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-24. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva ekonomisk rådgivning, bolagsbildningar, bokföring, redovisning, utbildningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Z Can Ekonomibyrå AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-24.

Idag är Z Can Ekonomibyrå AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Z Can Ekonomibyrå AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4246142.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Z Can Ekonomibyrå AB är Can, Zekeria Zeki som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Can, Meryem som är född 1982 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Z Can Ekonomibyrå AB har 556603-7742 som sitt organisationsnummer.