LGT Advise Aktiebolag

Västmanlands län

Information

LGT Advise Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som LGT Advise Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LGT Advise Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-05-05.

LGT Advise Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2001-02-27. Men sedan 2001-05-23 så har LGT Advise Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kallvallag. 7, 722 40, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LGT Advise Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Västerås arbetar för att bolag som LGT Advise Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LGT Advise Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall utveckla metoder och processer för utveckling av värdestyrda företag. Värderingar, skapa en gemensam företagskultur. Chefsutveckling, chefsförsörjning, rekrytering, coaching. Medarbetarutveckling, kompetensinventering, personlig planering. Kommunikation, skapa processer för att öka de anställdas engagemang. Bolagets verksamhet skall vidare omfatta förmögenhetsförvaltning, köp och försäljning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för LGT Advise Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LGT Advise Aktiebolag och det är följande personer, Thelin, Lars Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Thelin, Birgitta Sofia som är född 1976 och har titeln Suppleant, Nylén Wittberg, Anna Maria Desirée som är född 1966 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för LGT Advise Aktiebolag är 556606-2922.